Πανεπιστημια Χωρις ΒΙΒΛΙΑ??

                                     

Ναι ναι θα το δουμε και αυτο…Τα ελληνικα Πανεπιστημια δεν χανουν απο πρωτιες..Μερικα απο αυτα βρησκονται αναμεσα στα καλυτερα στον ΚΟΣΜΟ..Ομως..Οπως ειπα υπαρχει ελλειψη υποδομων..Ελλειψη κτηριων καθως και μεσων για την καλυτερη εκμαθηση των φοιτητων..Τωρα NEW TRICS  νεα προβληματα για τους φοιτητες..Νεα εμποδια και ομως μας λενε ΠΡΟΧΑΡΑΤΕΕΕ ειστε εδω για να μαθετε μην "χαζευεται" ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΦΡΑΠΕ Ο ΦΡΑΠΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ??Ωραια να προχωρισουμε αλλα πως με τι?Τωρα μαλιστα μας κλεινετε και τα ματια μα μας λετε να προχωριστε στη μορφωση και μας διαβεβαιαωνετε οτι μπορουμε..Μπορει να μου πει καποιος πως ΣΚΑΤΑ θα γινει αυτο σε μια νεα περιοδο σε ενα νεο εξαμηνο που ξεκινα ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ????ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ!!!!!!!!!!Αν ειναι δυνατον!Το εχετε ξαναδει αυτο?Εμ ναι Ελληνες ειμαστε παντα στην πρωτοτυπια..

Τι λενε οι ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ??Θελουμε να σας δωσουμε βιβλια θελουμε εμεις τα εχουμε ηδη αλλα ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ!!!

                                   Ποιοι??Θεμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΕΝΕ!!

Διευκρινηση καθηγητων: Μας "αναγκαζουν" εν μερη να κανουμε δικα μας συγραμματα και ας ξερουμε οτι καποια δεν μπορουν να ξαναγραφτου..Η πολιτικη των ΜΕΓΑΛΩΝ λεει..Να κανουν μια λιστα με βιβλια απο εκδοτικους οικους..Να μοιραστει στους φοιτητες και να διαλεξουν αυτοι πιο θελουν..οτι θελει ο καθενας..λεει.

Αντε Ωραια ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???? ΜΗΔΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!! Στειλαν λεει τις λιστες στους εκδοτικους οικους αλλα δεν εχουν ολα τα βιβλια..η δεν τα δινουν..Και εκτος απο αυτου οπου δεν υπαρχουν εκδοτικη οικοι τι???

Καποιοι ειπαν για ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ αλλα εκει μπαινεις σε αλλα χωραφια..και με λιγα λογια σε πανε μεσα!!!!!!!!!!!

    Αν ειναι δυνατον ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΜΤ ΔΕΝ ΤΡΟΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΩΡΤΟ!!!!Απο αρχαιοτατων χρονων τα βιβλια ηταν πρωτα στη μορφωση τωρα??Πως θα διαβασει ενας φοιτητης?Θα τα βγαλει απο το μυαλο του?!!!!!COME ONNNNNNNNNNN!!!Κατι τετοια σου Θυμιζουν που ζησεις..Μην ζητας πολλα???ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ!!ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΖΗΤΑΜΕ!!!ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!!!

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ???ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ???

Αυτα πληροφορηθηκα σημερα εκ της σχολης μου…Για οποιοδηποτε λαθος ζητω συγνωμη..Μα δεν μιλανε…

                                        

5 Σχόλια (+add yours?)

  1. DIMMOR
    Οκτ. 08, 2008 @ 10:12:42

    Τα σέβη μου και την καλημέρα μου Asteraki!
    Ωραία η καταχώρηση σου και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

    Απάντηση

  2. yannidakis
    Οκτ. 08, 2008 @ 12:21:18

    πριν μερικα χρονια ειχα κ γω τα ιδια προβληματα..
    δυστυχως αυτα συμβαινουν κ ειλικρινα αποτελει ενα απο τα βασικοτερα προβληματα ειδικα οταν υπαρχει  ελλειψη συνεργασιας απο τους καθηγητες..
    Ας μην το γενικευσουμε, ομως.
    Εγω προτεινω να απευθυνθειτε στα πολιτικα οργανα της σχολης σας. Να το θεσετε ως τμημα κ να δουμε αν οι πολιτικοι φορεις της Σχολης σας εχουν τα κοτσια να προσφερουν ουσιαστικα…

    Απάντηση

  3. Asteraki_
    Οκτ. 09, 2008 @ 02:07:25

    Φιλε Yannidaki….μπορεις να προτεινεις οτι μα οτι θελεις..Ισως καποια δουλευψουνν…Αυτο που λεω εδω ομως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ..ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΘΑ ΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!Οι παιδεια μας ΕΛΛΗΝΕΣ ακουτε???

    Απάντηση

  4. Μάκης
    Οκτ. 09, 2008 @ 23:28:22

    Μα πόσο δίκιο έχεις… Τα ίδια σκατά παντού!  Και το νέο σύστημα με τα προτεινόμενα συγγράμματα από τους καθηγητές και την επιλογή ενός από εμάς δεν καταλαβαίνω σε τί εξυπηρετεί…

    Απάντηση

  5. Asteraki_
    Οκτ. 09, 2008 @ 23:49:57

    Φιλε maki δεν ξερω αν εχω δικοιο αλλα αυτη τι στιγμη εχω "νευρα" με αυτο..Δεν ειναι οτι προτινουν κατι τετοιο..κατι εξοφρενικα βλακωδες..αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ να ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!!!!!!Χωρις βιβλια τωρα..Ιδιωτικες σχολες..Χωρις κτηρια..μετα τι?????????

    Απάντηση

Σχολιάστε

antony's tonino space

Just another WordPress.com site

Χαρούμενο Δημοτικό

Όλα τα αστέρια του ουρανού στα πόδια σας είναι!

Romantiko Fwtino_Asteraki!!

Όλα τα αστέρια του ουρανού στα πόδια σας είναι!

Χώρος του χρήστη iannis

Just another WordPress.com site

Footsteps for beter life

Just another WordPress.com weblog

Ψυχολόγος Μαρούσι -Psychotherapy Matters Blog

Ψυχολόγος Μαρούσι Ταράσης Πρόδρομος Ψυχοθεραπεια και συμβουλευτικη στο Μαρουσι τηλεφωνο για ραντεβου 210 2750082 Οπισθεν νοσοκομειου Υγεια

Άιναφετς

"Γιατροσόφια, κόλπα, σχόλια και άλλα πολλά"